Mechanique

Kleding stijlen website

De schoenentrends van dit moment

Ben je van plan om binnenkort nieuwe schoenen te kopen? Lees dan snel verder voor de beste inspiratie. We zetten namelijk alle trends op het gebied van schoenen voor je op een rijtje.

Slippers

Deze zomer zien we dat slippers steeds meer worden gedragen als casual kledingstuk. Ze zijn dus niet meer alleen voor op de camping, in het zwembad of in de sportschool. Ze worden nu gezien als een normaal kledingstuk. Slippers hebben als voordeel dat ze super handig zijn om snel aan te dan en lekker luchtig zitten. Vooral slippers van bekende sportmerken zoals, adidas, nike en vans zijn erg populair. Ze worden veel gedragen onder trainingsbroeken en korte jeans. Je kan er zelfs voor kiezen om een opvallende sok in je slipper te dragen voor een extra modern effect.

Witte sneakers

Witte sneakers, zoals nike air max 90 en Nike air max 1 zijn deze zomer niet weg te denken uit je garderobe. Je kunt ze heel makkelijk combineren onder elke outfit. Ze staan super goed onder een jeans, maar ook onder een nettere broek zijn ze erg mooi. Witte sneakers kun je ook goed combineren met een rokje of jurkje. De kleur wit staat bijna bij elke kleur goed, een geeft een fris en zomers tintje aan je outfit.

Opvallende veters

Een andere trend van deze zomer is het dragen van opvallende veters. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een veter met een felle kleur te dragen in hun schoenen. Zo kun je bijvoorbeeld een felrode veter dragen in een witte sneaker. Ook bij nette schoenen zie je dit steeds meer. Zo kun je bijvoorbeeld in een bruine leren schoen een oranje veter dragen.

Felle kleuren

Deze zomer zijn felgekleurde sneakers helemaal in. We zien bijvoorbeeld veel gele, rode, groene en roze sneakers. Hoe opvallender, hoe beter lijkt het wel. Combineer ze met een mooie spijkerbroek en je ziet er super modern uit!