Mechanique

Kleding stijlen website

Dit moet elke man in zijn kast hebben

Vind je het als man soms ook moeilijk om te beslissen wat je aan doet? Dan ben je niet de enige. Herenkleding kopen kan lastig zijn. Veel mannen hebben moeite om elke dag weer een leuke nieuwe outfit te bedenken. Vaak hebben ze geen zin om veel tijd te besteden aan mode. Maar je wilt er natuurlijk wel mooi uitzien. In dit artikel bespreken we de items de elke man in ieder geval in zijn garderobe moet hebben.

Shirts

Allereerst zijn er een aantal basics die je als man sowieso in huis moet hebben. Zo heb je bijvoorbeeld 5 witte ondershirts en 5 zwarte ondershirts nodig. Zorg ervoor dat je deze in goede kwaliteit koopt van goede stof, zodat het niet gaat zweten of snel kapot gaat. Je kan het beste kiezen voor katoen. Zorg ook dat je de goede maat hebt. Koop ze niet te klein maar ook zeker niet te groot. Het is handig om voor een slim fit te gaan. Dan zie je het shirt niet onder je overhemd. Bij donkere overhemden of truien kun je een zwart shirt dragen en bij lichte een wit shirt.

Ondergoed

Het is ook belangrijk dat je voldoende ondergoed in huis hebt. Zorg er dus voor dat je minimaal 20 boxers in huis hebt. Ook hier is het weer belangrijk dat je een goed ademende stof kiest, en natuurlijk de goede maat.

Overhemden

Overhemden zijn voor elke man een must have. Het is handig om 3 lichtblauwe overhemden, 3 witte en 5 donkere overhemden in huis te hebben. Zo heb je bij elke outfit een passend overhemd. Wit en lichtblauw zijn makkelijk te combineren. Daarom is het handig om deze kleuren in ieder geval aan te schaffen. Op www.suitable.be kun je mooie overhemden bestellen van goede kwaliteit.

Jeans

Elke man moet over een goede jeans beschikken. Zorg ervoor dat je tenminste 3 goede spijkerbroeken in huis hebt.