Mechanique

Kleding stijlen website

Dsquared2 vindt u bij Arturo

Dsquared2 is een Canadees modebedrijf van de canadese tweeling Dan en Dean Caten. Zij besloten in 1991 om naar Milaan te gaan om hun liefde voor mode te ontwikkelen. In 1994 ging hun lang gekoesterde wens in vervulling en lanceerde de tweeling hun eigen mannencollectie genaamd Dsquared2. In 2003 lanceerde ze de eerste lijn voor vrouwen. Veel bekende idolen hebben de kleding van Dsquared2 gedragen tijdens optredens en verschillende videoclips. Zo is het merk bekend geworden. Dsquared2 is nu onderdeel van het kledingbedrijf Diesel. Bijna de gehele productie van Dsquared2 vindt plaats in Italië, ook al worden veel caps ook in China gemaakt.

Dsquared2 staat vooral bekend om de jeans. Deze zitten vaak strak of extreem laag. Ook zijn ze te kenmerken aan de bijzondere sluitingen en hebben ze vaak een washing gehad. De kleding van Dsquared2 heeft over het algemeen sportieve en glamorous look voor zowel vrouwen als mannen.  Naast kleding verkoopt Dsquared ook parfum voor heren genaamd HeWood en Some Wood. Ook hebben zij een parfum collectie voor vrouwen genaamd SheWood. Daarnaast bestaat er ook heren Potion en Wild en voor vrouwen Potion for woman en want.

Kledingwinkel Arturo

Ook de kledingwinkel Arturo verkoopt kleding van Dsquared2. Zij verkopen alleen mannenkleding en daarom hebben zij ook alleen mannen kleding van Dsquared in de collectie. Arturo staat bekend om de uitstekende service en uitstekende kwaliteit. Bij Arturo te Nijmegen staat de klant centraal en daarom geven zij u graag persoonlijk kledingadvies. Voor kleding van Dsquared2 gaat u naar Arturo!