Mechanique

Kleding stijlen website

Een vrouw moet elegant blijven

Een vrouw is prachtig in al haar facetten, in elk vorm en met elk karakter. Vrouwen zijn tegenwoordig steeds meer hun eigen plek aan het op eisen in de maatschappij en dat is goed!  Er ging vroeger zoveel talent verloren door het alsmaar klein houden van de vrouw. In het kabinet, in belangrijke bestuurlijke functie en op allerlei plekken in de topsport hebben steevast een prominente rol. Goede zaak, het is enkel wel jammer dat er dikwijls door deze strijd tegen mannen of andere vrouwen, vrouwen soms wat hard en kill overmaken. Het sierlijke en elegante van vrouw gaat daardoor een beetje verloren. Maar hier kunnen wat aan doen!

Lifestyle-advies

Lifestyle-advies ligt voor het oprapen, vele websites, Instagramprofielen en meer van dit alles is erin overvloed. Je zou bijvoorbeeld eens kunnen kijken op altijdvrouwen.nl en vrouwenaanrader.nl. Op beide sites kan je leuke ideeën op doen om je weer een elegante vrouw te blijven zonder in te hoeven boeten op je carrièreperspectieven.

Lekker avond je met meiden

Door het constante opboksen tegen andere concurrenten op het werk en studie gaat er een hoop vrouwelijkheid verloren. Het kan dan ook een goed puik idee zijn om zo nu en dan eens lekker een meidenavond te hebben. Zelfs al ben je midden in de 50 dan is dat nog steeds heerlijk. Lekker samen dingen doen of rustig kletsen over van alles en nog wat. Lekker even de boel de boel laten! Denk bijvoorbeeld aan maskertjes, het bekijken van klassieke films onder het genot van hapjes en drankjes en nog veel meer natuurlijk. Mooie van zo’n avondje is dat je meer net even meer vrouw voelt en je misschien wat dingen hebt besproken die je allemaal tegenkomt. Hoe pak je confrontaties op een goede manier aan! Dames, veel plezier gewenst met de komende plannen!