Mechanique

Kleding stijlen website

Ervaringen met Gavelo

Gavelo

Het merk Gavelo beschikt over een heus design team wat zijn inspiratie op doet aan de West Coast van de V.S. De geweldige dessins en de juiste materialen voor fitnesskleding geven dit merk een sportieve en tegelijkertijd chique uitstraling. Met de juiste outfit aan je body, wordt je gezien in de sportschool. De uitstraling is geweldig en deze fitnesskleding geeft je een comfortabel gevoel tijdens het sporten. Ook ik ben gevallen voor dit klasse merk.
De kleding is zo ontworpen, dat je bijna geen last hebt van naden. Naadloze sportkleding schuurt niet en zal de huid niet irriteren. En goed materiaal veroorzaakt geen jeuk. Gavelo is zo’n merk, wat meedenkt met de sporter die een aantal malen per week in de fitness te vinden is. Sportkleding moet je probleemloos, vaak kunnen wassen, zonder dat het model en de kleuren worden aangetast.

Gavelo legging

Duurzaam en flexibel

Op het gebied van de sport bh is een behoorlijke ontwikkeling aan vooraf gegaan. Voordat de juiste bh op de markt kwam waren al veel vrouwen teleurgesteld in de sportbra’s van weleer. Op dit moment zijn er prima sportbra’s op de markt. Neem voor het gemak Bra Bianca die ik onlangs heb aangeschaft. Een prettig, zittende sport bh die tijdens het squaten gewoon op zijn plek blijft zitten. Dat had ik in het verleden wel anders meegemaakt. Bh’s die niet goed passen en flexibel zijn kunnen zomaar naar boven schieten. Vooral wanneer je een kleine maat borsten hebt is de kans bij een goedkoop niemendalletje groot. Wat ben ik blij dat ik deze sport bh Bianca kon kopen. Inmiddels ook de bijpassende fitness legging aangeschaft.