Mechanique

Kleding stijlen website

Gloednieuwe sleehak sandalen

toni-pons-espadrilles-nude-metallic De zomer is weer aangebroken en dat betekend, nieuwe collectie schoenen ! Het is natuurlijk de droom van elke vrouw om zo veel mogelijk schoenen te hebben en elke dag er mee af te wisselen. Aangezien het zomer is geworden was ik op zoek naar een schoen die ik elke dag aan kon onder alle soorten kleding die ik maar wilde, al snel kwam ik uit bij super leuke sleehak sandalen. Deze schoen had gelijk mijn volledige aandacht ze waren echt geweldig, ik heb meteen gekeken naar de beschikbare maten en ook gelijk besteld zo dat ik ze snel binnen zou hebben om er van te kunnen genieten.

toni-pons-espadrilles-multi-color (1)

 

Fijn aan de voeten

Zodra ik de sleehak sandalen binnen had heb ik ze natuurlijk meteen aangetrokken om in te lopen, dit was een groot succes want ze liepen meteen al super fijn aan de voeten en had er totaal geen last van dat ze nieuw waren. Ik loop er heel fijn mee en kan ze zo de hele dag aan houden en ervan genieten tijdens het lekkere weer. Ook passen ze bij elke kledingstuk die je maar aan wilt dus is het goed te combineren met een leuke jurk of een spijkerbroekje wanneer het echt warm weer is.

caprice-sandalen-zwart-suede