Mechanique

Kleding stijlen website

High heels betekent veel oefenen

zwarte-hollywood-sandalsHigh heels betekent veel oefenen

Een vriendin van mij heeft het continu over high heels. ‘High heels zijn echt heel belangrijk voor een vrouw,’ of ‘als ik mijn high heels draag voel ik mij zo sexy.’ Ze is best wel marketing gericht en praat veel met Engelse termen, dan heeft ze het weer over high potentials of branding. Ik weet niet precies wat het allemaal is maar vind het best inspirerend om te zien. Ze kan geweldig rond paraderen met haar high heels en kan iedereen zo om haar vinger winden. Zowel man als vrouw. Een beroep in de sales zou haar denk ik ook uitstekend staan. Dit zegt ze zelf ook, ze heeft nu een baan waar ze wel eens naar klanten moet, ze zegt dan dat ze haar mooiste high heels aan doet om een zo goed mogelijk indruk te maken. Daarnaast heeft ze ook een hele goede kledingsmaak waardoor alles er top uitziet. Zelf vind in high heels niet echt lekker zitten maar ik zou wel graag willen leren om er op te lopen, het geeft mij wel een fijn gevoel, het dragen van high heels, ik krijg er zelfvertrouwen van. Maar ik zou niet weten wanneer ik dit zou moeten dragen, ik heb staand werk, high heels is dus niet handig, en bij het uitgaan is het hartstikke leuk natuurlijk, maar echt dansen kan je niet. Ik kan mij voorstellen dat ik rond een uur of een al weer naar huis toe ga omdat mijn voeten pijn doen. ‘High heels betekent veel oefenen!’ zegt mijn vriendin dan.