Mechanique

Kleding stijlen website

Hip voor haar voor een totaalplaatje

hip voor haar

hip voor haarHip voor haar voor een totaalplaatje

Vroeger was ik echt niet zo’n meisje-meisje, ik klom altijd in bomen en knutselde van alles bij elkaar. Ik was nooit echt bezig met mijn uiterlijk, dat hoefde ook niet zo want ik ben nooit aandacht tekort gekomen. Al was ik in een juten zak naar school gekomen, de jongens zagen me toch wel. Dat klinkt heel arrogant maar zo bedoel ik het helemaal niet. Ik was er gewoon nooit mee bezig en misschien is dat wel wat al die jongens opviel, was dat wat me onderscheidde. In de laatste jaren van mijn puberteit, misschien eigenlijk meer richting mijn adolescentie, begon ik me wel te interesseren voor de mode van de dag. Eerst begreep ik er niks van en vroeg ik mijn vriendinnen om advies, later ben ik een eigen stijl gaan ontdekken. Ik merkte dat ik het leuk begon te vinden om met mijn uiterlijk te spelen, ik kreeg er echt plezier in. Nu ben ik een echte fashionista en volg ik de mode op de voet. Ik schrijf wel vaker blogs en hou de trends op modegebied in de gaten. Zo ontdekte ik laatst Hip voor haar, een website waarop allerlei fashion verzameld is. Dit is een ideale startpagina voor de vanuit huis shoppende vrouw, want je vindt er allerlei mode verzameld. Zo heb je van alles op het gebied van schoenen, kleding, laptoptas en sieraden. Ik heb het zelf heel vaak, dat ik even een overzicht wil van alles wat er op dit moment overal te krijgen is, en dat kan op die site heel goed. Niet alleen heb je er alles heel handig gecategoriseerd op de verschillende gebieden. Zoals blousejes, die staan onder de categorie kleding, en dan krijg je gelijk een selectie van alleen maar blouses, heel handig. Ook vind je er een ontzettend groot aanbod, er zijn wel rond de 250 producten op verzameld. Daarom krijg je er echt een totaalplaatje, en dat is precies wat ik vanuit mijn interesse zoek.