Mechanique

Kleding stijlen website

Jurken om elegantie aan te duiden

1404077-001Jurken om elegantie aan te duiden

Ik ben een vrouw, opgegroeid met een moeder vol elegantie en klasse. Zo leerde ik er al vroeg ‘mooi’ bij te lopen en ben ik opgeroeid tot een dame die niet snel een broek aan heeft. Doe mij maar een elegante jurk. Zelfs op een vakantie, waar de rest in trainingspak zit, trek ik nog van alles uit de kast om mijn klassieke uitstraling te waarborgen. Zo is mijn collectie jurken in de afgelopen 20 jaar flink gegroeid en heb ik de meest uiteenlopende elegante jurken in mijn garderobe. Natuurlijk leer je je favorieten merken kennen na zo’n tijd. Zo winkel ik nog geregeld bij Claudia Sträter, een van mijn favoriete merken. Deze jurken zijn altijd tijdloos en elegant en door de vrouwelijke belijningen creëren ze een ideale pasvorm waar mijn figuur altijd goed in uitkomt. Overigens geloof ik dat dit voor vele vrouwen is, het merk is daar echt uniek in, van elk lichaam kan er wel iets gemaakt worden, heel mooi en bijzonder. Bij speciale gelegenheden trek ik altijd wel een van de jurken van Claudia Sträter aan. Dan weet je zeker dat je goed zit en ik altijd een bepaalde klasse en elegantie uitstraal met een van deze jurken. Ook hebben ze altijd een heerlijke vernieuwde collectie met altijd dat tijdloze, maar toch met een modern tintje. Chapeau voor de ontwerpers, ze doen al veertig jaar uitzonderlijk goed het beste in deze wereld. Bij jurken moet je dus echt hier zijn, mocht je het merk niet kennen, wat mij onmogelijk lijkt, raad ik je zeker aan hier eens te gaan kijken. Sinds ze ook online kleding verkopen ben ik helemaal verkocht, in mijn pauze van het werk kan ik zo een garderobe bestellen en kan ik dit de volgende dag al aan. Een goede persoonlijke service trouwens, echt gericht op kwaliteit van het merk.