Mechanique

Kleding stijlen website

Niet iedereen loopt in de kleding van de Betty Barclay

2072.91.4Niet iedereen loopt in de kleding van de Betty Barclay

Onlangs ging ik samen met mijn moeder shoppen en dat is voor mij eigenlijk het leukste wat er is. Tenminste, laten we niet overdrijven natuurlijk, maar ik ben gewoonweg niet dol op shoppen in mijn eentje en ook niet met vriendinnen. Met vriendinnen heb ik gemerkt dat ik veel meer koop dan ik eigenlijk wil en dat ik thuis kom met dingen die ik toch niet aan doe uiteindelijk. Met mijn moeder heb ik dat niet. Die geeft me serieus advies en doet alles in een rustig tempo, ook dat vind ik wel ontspannen natuurlijk. Bovendien trekt ze ook nog wel eens haar portemonnee en ook daar heb ik geen bezwaar op, je hoort mij niet klagen. Zo kwam het dat we afgelopen zaterdag aan het shoppen waren en besloten eens wat andere winkels aan te doen dan de winkels waar we normaal gesproken altijd heen gaan. Je hebt altijd die standaard winkels die je bezoekt en waarvan je dan denkt dat het leuke kleren zijn. Thuisgekomen echter, blijken ze na een wasbeurt al niet zo leuk meer te zijn en bovendien merk je binnen enkele weken dat je niet de enige bent die het ontdekt heeft. Wij gingen nu dus maar eens andere winkels in, waaronder de Betty Barclay – die me erg goed is bevallen. Ik wilde daarom hier nu even wat loffelijke woorden aan de Betty Barclay besteden, ben je namelijk nog op zoek naar een nette en degelijke outfit, dan zit je hier wel goed. Niet alleen is de kleding van de Betty Barclay heel leuk om te zien, ook nog eens is het kwalitatief goede kleding én niet iedereen loopt erin. Daarom gooi ik nu eigenlijk mijn eigen glazen in bij het roemen van de Betty Barclay!