Mechanique

Kleding stijlen website

Mijn vriend maakte ruimte voor mijn eigen schoenenkast

jv7000g1_..Mijn vriend maakte ruimte voor mijn eigen schoenenkast

Ik ben een tutje en de eerste die dat zal toegeven. Heb je Sex and the City wel eens gezien? Ik ben volgens mij het perfecte voorbeeld van Carrie in het normale leven. Ik was altijd dol op mijn appartement en niet in de laatste plaats omdat ik een eigen walk in closet met schoenenkast had. Ik kan mezelf niet de dure schoenen van Carrie veroorloven, helaas, maar heb wel een delicate stijl in pumps en moet die dus goed bewaren in een schoenenkast. Het is erg zonde als je schoenen geruïneerd worden doordat je ze niet goed weet te bewaren. Lang verhaal kort, ik ging samenwonen met mijn vriend, ik trok bij hem in zijn huis in, en ineens had ik geen walk in closet meer, moest ik alles delen met mijn vriend. Er zijn grenzen aan wat een meisje aankan hoor! Gelukkig had mijn vriend door dat ik er gek van werd en heeft hij een eigen stukje van de kast afgestaan aan het goede doel (ik) om plaats te maken voor een nette schoenenkast. Een man die je schoenen respecteert, goed voor elkaar he!