Mechanique

Kleding stijlen website

Mijn wens komt uit dankzij bont Leiden

Als klein kind wilde ik altijd net zo een jas hebben als mijn oma, mijn oma had namelijk een jas van bont. Helaas wist ik toen nog niet dat deze jas van echte bont was gemaakt, dus onschuldige beestjes waren afgemaakt voor de jas van mijn oma. De jaren die daarop volgde begon ik steeds meer te beseffen dat de jas van mijn oma eigenlijk ook maar een vreselijk voorwerp is, een jas die ik nooit zal willen hebben. Het verbaasde me dan ook toen ik laatst op de markt in Leiden was daar een kraam tegen kwam die bont verkocht, nee geen echte bont maar bont van 100% polyester. Wat was ik blij om dit soort bont te zien, heb dan ook meteen een flinke lap van bont Leiden gekocht, wist alleen nog niet waar ik deze voor ging gebruiken. Inmiddels was ik wel genezen van een jas van bont, ik draag liever een andere stof, bont is uit den boze. Maar nu ik een lap bont Leiden heb gekocht moest ik er wel iets leuks van maken. cropped-index_foto11

Nieuwe kussens

Ik heb van de lap bont die ik op de markt in Leiden had gekocht mijn kussens op de bank opnieuw bekleed. Ik moet zeggen dat ik hier zeer tevreden over ben, het lijkt nu net dat ik nieuwe kussens heb gekocht. Ondertussen ben ik al meerdere keren naar de markt geweest om leuke lappen stof, en natuurlijk bont te kopen. Als ik nu weer zin heb om iets te maken heb ik in ieder geval genoeg lappen stof in huis.  van-schie_logo