Mechanique

Kleding stijlen website

Mooie Roberto Sarto dameskleding

Roberto Sarto dameskleding

Over het algemeen koop ik alleen maar Roberto Sarto dameskleding.  Het adres waar deze zoal te koop zijn, is bij Aad en Marijke Mode. Deze winkel heeft veel meer dan alleen maar dit merk, maar andere grote merken zoals: 

  • Another Woman
  • Selection by S. Oliver
  • Poools
  • Gerry Weber
  • Taifun
  • G.W. Edition
  • Only-M
  • Via Appia
  • Zerres
  • Gardeur

Zoals je hierboven kan lezen zijn dit geweldige merken, met ieder hun eigen collectie. Maar hoe je het ook went of keert, ik blijf bij mijn eigen merk, welke ik al jaren draag.  Roberto Sarto dameskleding

Geweldige service

Vanaf 1962 bestaat de winkel van  Aad en Marijke Mode. Deze is te vinden  in de oude dorpskern van Moordrecht. Niet voor niets heeft deze zaak al een hele grote vaste klantenkring opgebouwd. Zelf behoor ik ook tot deze groep mensen en vind ik het altijd heel erg prettig om hier mijn spullen te kopen. Er is hier altijd tijd voor een praatje, vaak onder het genot van een kopje koffie. Dit maakt het ook een stuk prettiger om hier jouw nieuwe aankopen op een prettige en rustiger manier uit te kunnen zoeken. Voor mij is er geen andere winkel in de buurt waar ik op een zo’n prettige manier word geholpen.