Mechanique

Kleding stijlen website

Op zoek naar veganistische schoenen?

leuke schoenen

Al een aantal jaar leef ik veganistisch. In het begin was het veganistisch eten wel even een omschakeling en was het even wennen. Maar nu ik het eenmaal gewend ben gaat het me heel goed af en wil ik ook niet meer anders als dit. Naast het veganistisch eten probeer ik ook op andere punten veganistisch door het leven te gaan. Wanneer het mogelijk is en ik de kans er voor krijg, koop ik bij voorkeur ook vegan make-up, haarproducten en kleding. Vaak is het niet helemaal gemakkelijk om deze producten te vinden, maar wanneer ik nieuwe producten tegen kom die vegan zijn maakt dat al veel goed. Zo was ik een tijdje geleden toe aan nieuwe schoenen, mijn voorkeur ging ook uit naar schoenen die vegan zijn. Na een tip van een vriendin, die ook vegan is, opgevolgd te hebben, ben ik hele leuke veganistische schoenen tegen gekomen. 

ecologisch materiaal

Leuke collectie schoenen

Het is me vaak voorgekomen dat wanneer ik schoenen tegenkwam die vegan waren, deze behoorlijk prijzig waren. Gelukkig valt dat bij Cayucos heel erg mee! Deze schoenen hebben gelukkig een ‘normale’ prijs, dus hierdoor kon ik eindelijk vegan schoenen aanschaffen. Tevens zijn de schoenen van Cayucos gemaakt van ecologische materialen. Zo is het katoen van deze schoenen gewassen in enzymen, zijn de zolen gemaakt van natuurlijk rubber en wordt er voor deze schoen ook geen lijm gebruikt. Zelfs de schoendozen waar de schoenen in zitten zijn gemaakt van gerecycled karton. De veganistische schoenen zijn niet alleen geschikt voor veganisten, ze zien er ook nog eens ontzettend leuk uit! Er is een collectie voor zowel mannen als vrouwen. Doordat de schoenen verkrijgbaar zijn in vele leuke kleurtjes zit er altijd wel iets tussen dat bij jou past! Zo kon ik zelf niet kiezen welke kleur ik wilde, en heb ik kort na het aanschaffen van mijn eerste paar al mijn tweede paar besteld.

goede kwaliteit