Mechanique

Kleding stijlen website

Shabbies Amsterdam of toch liever Fred de la Bretonière?

shabbies

Fred de la Bretonière is een Nederlandse schoenen en tassen ontwerper uit Amsterdam. In 1971 begon hij in Amsterdam zijn eerste winkel en een atelier. Een jaar later werd hij bekend door zijn maatklompen. In 1976 werd Fred de la Bretonière uitgeroepen tot beste schoenen- en tassenontwerper van Nederland. Fred de la Bretonière heeft momenteel winkels in de grote steden Amsterdam Utrecht, Den Haag, Haarlem, Den Bosch, Arnhem, Groningen, Maastricht en Antwerpen. Inmiddels is hij vooral bekend door zijn tijdloze merk Shabbies Amsterdam.
Shabbies Amsterdam is een van de populairste schoenen- en tassenlijnen van Nederland, en groeit nog steeds in populariteit. De collecties van Shabbies zijn origineel en veelzijdig, en voor iedereen is er wel een paar schoenen van Shabbies te vinden. De schoenen en tassen zijn er in verschillende kleuren en kennen verscheidene hippe designs. Fred de la Bretoniere maakt niet voor niets gebruik van de slogan ‘For every sole a soul’, oftewel ‘voor iedere zool een ziel’ . De schoenen van Fred de la Bretoniere zijn naar eigen zeggen ontworpen om je beter te voelen. De schoenen zijn dan ook ontzettend comfortabel, maar daarnaast ook altijd het item dat je outfit een ‘final touch’ geeft. Voel je goed, en zie er fantastisch uit met de fantastische schoenen van topmerk Shabbies Amsterdam.

Shabbies Amsterdam webwinkels

Op Shabbies-sale kunt u de geweldige lijn van Shabbies Amsterdam vinden. U ziet meteen een overzicht van alle schoenen en tassen die op verschillende populaire webwinkels in de sale zijn. Het bestellen van Shabbies schoenen is dankzij onze samenwerkingsverbanden met deze webshops altijd geheel betrouwbaar. De beste service en kwaliteit is dan ook altijd gegarandeerd. Ga voor de fantastische lijn nu naar Shabbies in de sale!

laars