Mechanique

Kleding stijlen website

Tassen Online

logoWilt u een een nieuwe tas kopen of bent u gewoon op zoek naar een tas die u helemaal hip maakt? Tassen4Jou heeft een assortiment waar je u tegen zegt en deze vallen allemaal onder het aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding !

U vind binnen ons assortiment keuze uit stijl tassen, maar ook keuze uit materiaal. Er is van alles te vinden, trendy tassen laptoptassen, schooltassen, clutches, herentassen, leren tassen, nepleren tassen en zelfs portemonnees. Veel van deze producten kunt u ook nog eens in verschillende kleuren aanschaffen.

banner_right

Ons assortiment bestaat uit grote merken zoals Bulaggi, maar ook merken die wat betaalbaarder zijn voor het minimum inkomen zoals, Eternel, Flora&Co, J&D Paris en David Jones.

Kent u het porbleem van wat leuks zien en er achter komen dat deze niet op vooraad is? Tassen4Jou heeft een methode waarbij dit nooit voorkomt. Producten die te zien zijn op onze webshop zijn  altijd op vooraad en direct verzendbaar. Geen onnodig lange wachttijden meer!banner_left

Het internet zit vol met webwinkels die net doen alsof zij een echte webshop zijn. Zo is er de kans dat u uw bestelling nooit binnen krijgt en u dus gescammed wordt. Tassen4Jou is voorzien van de 4 zekerheden en zijn wij lid van stichting webwinkelkeur!