Mechanique

Kleding stijlen website

Tegenwoordig altijd gekleed in Hilfiger denim

SHR86_categorie_footwear_01Tegenwoordig altijd gekleed in Hilfiger denim

Op een zeker moment weet je het gewoon in je leven, dit is de grens en die knop moet om. Ik had het zelf heel sterk toen ik een tijd niet op de weegschaal had gestaan en er ineens weer opstond en erachter kwam dat ik inmiddels toch alweer tien kilo was aangekomen. In mijn beroep gaat het erg om representatie, want als consultant verbeeld je de wensen van klanten en moet je zorgen dat er naar je geluisterd wordt. Dat bereik je natuurlijk door zinnige dingen te zeggen, maar ook door je een beetje aantrekkelijk en sowieso zakelijk te kleden. Ik merkte al dat mijn pakken strakker waren gaan zitten maar had er niet al te veel aandacht aan besteed. Totdat ik dus doorhad dat ik echt te pafferig was geworden en het niet langer goed was voor me, totdat ik wilde veranderen. Dat veranderen deed ik van toen af radicaal. Ik nam een abonnement op de sportschool en kwam er elke dag, een uurtje na werk. Dat ene uurtje per dag heeft mijn leven veranderd want we zijn nu een maand of wat verder en ik zie er compleet anders uit. Ik ben erg afgevallen, ik geloof al wel een kilo’tje of twintig en heb ineens een gespierde borstkas en armen, kortom: ik ben ineens een Adonis geworden! Daar hoort dus een nieuwe kledingstijl bij en ik ben laatst erg goed geslaagd bij Hilfiger denim. Die hebben winkels door het hele land maar ze zijn ook te vinden op webshops zoals Showroom 86, daar is Hilfiger denim zelfs bijzonder goed vertegenwoordigd. Voor mij was Hilfiger denim een ontdekking omdat het namelijk zo goed bij me paste. Als je voelt dat je er het lichaam niet voor hebt, dan ga je ook anders rondkijken en nu keek ik ook met andere ogen naar Hilfiger denim en zág ik het ineens!