Mechanique

Kleding stijlen website

Trouwjurken

bruidswinkel

Ben je er klaar voor? In deze artikel gaan wij jou op de hoogte stellen van de laatste trends voor bruid en bruidegom. Met deze artikel gaan wij jouw inspireren voor het vinden van de juiste outfit.

Trouwjurken

Voor jouw trouwdag wil je er natuurlijk tip top uitzien. Maar het is toch niet makkelijk om de juiste trouwjurk te vinden. De off shoulder trouwjurk is een trend dit jaar. Een off shoulder jurk kan je door het hele door jaar aandoen. Een ander trend is een trouwjurk met bandjes. Je kan kiezen voor een trouwjurk met brede of smalle bandjes. De banden mogen versierd zijn of just simpel zijn. Trouwjurken met een diepe v-hals zijn dit jaar ook weer een trend. Je mag jouw decolote gerust laten zien.

Naast de traditionele kleuren, mag je dit jaar ook pastelkleuren voor jouw trouwjurk kiezen. Op diverse catwalks zijn er trouwjurken met pastelkleuren gespot. De lengte van jouw trouwjurk mag dit jaar zowel lang als kort zijn. In een bruidswinkel kan je passend advies krijgen voor jouw trouwjurk en kan je natuurljk trouwjurken passen. Het is ook mogelijk om online trouwjurken te kopen.

bruidswinkel

Pak

Driedelige pakken zijn dit jaar een trend. Dit geeft een elegante uistraling. Trouwpakken mogen dit jaar een zachte tint hebben. Een pak in een mooie pastelkleur mag de bruidegom gerust aandoen. Naast pasteltinten zijn trouwpakken in roestkleur ook een trend. Mocht het zo zijn dat de bruidegom zichzelf niet wil wagen aan de eerder genoemde trends. Geen probleem! Ook met een traditioneel trouwpak is de bruidegom trendy dit jaar. De bruidegom kan ook in een bruidswinkel pakken passen of online een pak kopen.

Tips

Een trouwdag is natuurlijk erg belangrijk en ook erg spannend. De voorbereidingen nemen veel tijd in beslag en daarom is het belangrijk om goede afspraken te maken. Ook voor de outfit van de bruid en bruidegom is het belangrijk om afspraken te maken. Ga je de kleuren op elkaar afstemmen? Of kiezen jullie voor dezelfde kleur? Je kan op het internet en in magazines veel inspiratie opdoen. Maar je moet ook rekening houden met het budget dat jullie hebben. Maak daar dus ook goede afspraken over.