Mechanique

Kleding stijlen website

Wat zijn de mooiste merken trouwjurken?

Het is eindelijk zo ver! Je gaat binnenkort trouwen! Bij de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk een van de mooiste trouwjurken. Het uitzoeken van een trouwjurk kan moeilijk zijn. Er zijn immers zoveel verschillende modellen, motieven en designs op de markt, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wil je weten wat de mooiste merken jurken zijn? Bruidsmode Haarlem heeft nu de mooiste trouwjurken voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Enzoani

Een van de mooiste merken trouwjurken is toch echt wel Enzoani. Het merk s romantisch en exclusief. Op die manier kun je het merk het beste samenvatten. De designs worden geïnspireerd door Europese trouwtrends. Enzoani heeft een aantal verschillende lijnen. Een van deze lijnen is Blue by Enzoani. Deze lijn kenmerkt zich door de kristallen knopen, het kant en de prachtige kralen. De modellen zijn verfijnd en worden gesierd met de mooiste details. Een andere lijn is Beautiful by Enzoani. Deze nieuwe collectie bevat jurken voor een kleiner budget. Hierdoor kan iedereen trouwen in een Enzoani jurk. 

Pronovias

Pronovias is een wereldwijde speler in de bruids industrie. Het merk vindt haar oorsprong in Spanje. De trouwjurken van Pronovias zijn elegant, teder en fantasierijk. Het is de perfecte jurk om je lichaam goed te laten accentueren. Een groot voordeel van het merk zijn de maten. De maten lopen namelijk van maat 30 tot en met maat 64. Hierdoor vindt ook de plussize bruid een droomjurk van Pronovias.