Mechanique

Kleding stijlen website

Verkleedpartijen in meisjeskleding

Verkleedpartijen in meisjeskleding

Het is nu ruim vijf jaar geleden dat mijn zus me opbelde en vroeg of ik langs wilde komen, ik wist dat als ze dat zo bracht er wel iets aan de hand moest zijn. En dat bleek ook zeker zo te zijn, ze had me niet voor niets gebeld. Ik was de eerste die ze uitkoos om aan te vertellen dat ze zwanger was en we waren samen natuurlijk helemaal door het dolle heen. Zeven maanden daarna werd mijn nichtje geboren, een pracht van een meid. Mijn nichtje en ik hadden direct al een bijzondere band, ze begon altijd breeduit te lachen als ik boven haar wiegje hing, we hadden gelijk een connectie. Ik weet niet of er een vrouwelijk equivalent van de suikeroom bestaat, maar als dat zo is dan ben ik dat echt. Ik doe vaak iets extra’s, meestal in aandacht – zo hou ik er bijvoorbeeld echt van als ik kan oppassen, dan zorg ik altijd dat we er een lollige tijd van maken – maar ook op z’n tijd weleens in iets materieels. Ik weet dat mijn nichtje bijvoorbeeld dol is op meisjeskledinglogo_38 en daarom koop ik dat weleens voor of met haar, ik ben er namelijk ook dol op! Mijn zus is er zelf niet zo van, om haar helemaal aan te kleden in meisjeskleding, maar ik des te meer. Dat zijn toch patronen die je dan samen ontwikkelt en dat is wel zo leuk. In mijn huis heb ik sinds een jaartje ook een verkleedkist staan, waar ik bijvoorbeeld afdankertjes van mezelf in bewaar en altijd als ze bij me logeert houden we verkleedpartijtjes. Dan schrijdt zij rond op hakken van mij, waar haar voeten denk ik twee keer inpassen, en krijgt ze echte meisjeskleding aan, dat vindt ze echt geweldig!