Mechanique

Kleding stijlen website

Online stoffen kopen

Als fervent naaister is het voor mij heerlijk om online stoffen aan te schaffen. Www.destoffenkraam.nl heeft werkelijk alles op stoffengebied. Zo heb ik kort geleden prachtige stof gekocht voor de wieg van mijn zwangere dochter. Zij wilde heel iets anders dan anders en ik ben dus op zoek gegaan bij de stoffenkraam voor een bijzonder stofje. De kinderstoffen zijn echt geweldig en kunnen gebruikt worden voor kleding maar ook als decoratie stof voor bijvoorbeeld wiegbekleding. Ik stuitte op een geweldige aardbeitjesstof en heb de benodigde meters online aangeschaft. Ook heb ik van deze stof nog gordijntjes gemaakt voor de babykamer. Het staat allemaal geweldig en ik ben zeer tevreden over de stoffenkraam. De stoffenkraam heeft wekelijks nieuwe stoffen en deze zijn altijd scherp geprijsd. Een bestelling vanaf 50 euro wordt gratis verzonden en deze online winkel heeft een spaarkaart die je kunt gebruiken voor extra korting. De baby-kinderstoffen zijn fantastisch en te koop voor een klein prijsje. Ook voor alle fournituren kun je terecht bij deze online stoffenwinkel.

Fournituren

Voor al je naaibenodigdheden zoals machinenaalden, applicaties, gordijnband en alle mogelijke kleuren garens, kunnen direct bij je stoffenbestelling worden meegeleverd. Eenvoudig en snel te bestellen. Alle fournituren zijn op voorraad en altijd binnen een paar werkdagen in huis.

Sparen kan ook bij de stoffenkraam. Een volle spaarkaart levert 12,50 euro op en geeft dus een mooie korting op je bestelling.

Afhalen?

Je bestelling zelf af halen kan altijd. De winkel in Sliedrecht heeft de mogelijkheid om tijdens openingsuren je stoffen en/of fournituren op te halen. Woon je in de buurt en is je bestelling onder de 50 euro, dan is het misschien slim om zelf even langs te komen.

Gemakkelijk stoffen kopen

De stoffenkraam heeft een breed assortiment stoffen. Ruim 4800 stoffen kunnen via internet gekocht worden. Op een gemakkelijke manier stoffen bekijken en uitkiezen. In een life-winkel is het toch vaak langer zoeken. Online gaat dit met meer gemak. De stoffenwinkel biedt de hoogste kwaliteit stoffen tegen de laagste prijs. Een aantal stofsoorten die steeds weer wordt vernieuwd en altijd modern en actueel zijn vindt je hieronder.

  • Broderie, flanel en bont.
  • Kant, jute, doorgestikte stoffen en damast.
  • Lycra, linnen en katoen.
  • Voering, wol en veloursstof
  • Kunstleer, tafelzeil en stof voor zonwering.

Bovenstaande lijst is nog maar een kleine greep uit de meer dan 400 verschillende soorten stof. Simpel op maat bestellen. Je hoeft geen afgeronde meters te kopen, maar kan tot op de gewenste centimeter bestellen en betalen.

Cadeaubon winnen

De stof die ik bestelde voor de wiegbekleding heb ik nadat deze af was, gefotografeerd. Ook de gordijntjes kwamen op de foto. De foto’s heb ik ingestuurd naar de stoffenkraam.nl en zij hebben hem na beoordeling geplaatst op de website. Als winnaar heb ik een cadeaubon van 10,00 euro ontvangen. Ik raad de stoffenkraam ten zeerste aan. Prachtige kwaliteitsstoffen en gemakkelijk bestellen.